Vecka 34
måndag
Chili con Carne med Creme Fraiche och Nachos
Serveras med Ris
tisdag
Stekt fläsk med Raggmunk alt Löksås och kokt potatis samt Lingon
Bruna Bönor
onsdag
Örtöverbakad Sejfilé med Citrussås
Serveras med Potatismos
torsdag
Rotmos med rimmad Oxbringa och Köttkorv
Rimmad Oxbringa med Pepparrotssås och kokt Potatis
fredag
Nattbakad Fläskkarré Charlemagne (Champinjonsås och Bearnaisesås)
Serveras med stekt Potatis
lördag
Lasagne al Forno med Tomat och Ruccolasallad
söndag
Bouef Bourguignon med Potatismos och inlagd Gurka
Buffén står uppdukad 11.00-15.00 alla dagar
125:- Ink: Salladsbord, Soppa, Smör o Bröd, Stilla alt Kolsyrat Vatten, Kaffe och Kaka
Barn upp till 12år 65:-