Vecka 34

måndag

Chili con Carne med Creme Fraiche och Nachos

Serveras med Ris

tisdag

Stekt fläsk med Raggmunk alt Löksås och kokt potatis samt Lingon

Bruna Bönor

onsdag

Örtöverbakad Sejfilé med Citrussås

Serveras med Potatismos

torsdag

Rotmos med rimmad Oxbringa och Köttkorv

Rimmad Oxbringa med Pepparrotssås och kokt Potatis

fredag

Nattbakad Fläskkarré Charlemagne (Champinjonsås och Bearnaisesås)

Serveras med stekt Potatis

lördag

Lasagne al Forno med Tomat och Ruccolasallad

söndag

Bouef Bourguignon med Potatismos och inlagd Gurka

Buffén står uppdukad 11.00-15.00 alla dagar

125:- Ink: Salladsbord, Soppa, Smör o Bröd, Stilla alt Kolsyrat Vatten, Kaffe och Kaka

Barn upp till 12år 65:-