Vecka 20
måndag
Kycklinggryta med Ris och Curry. Serveras med Mangochutney
tisdag
Stekt Fläsk med Raggmunk alt Löksås och Lingon
Bruna Bönor
onsdag
Sydfransk Fisk o Skaldjursgryta med Aioli och Surdegsbröd
torsdag
Rotmos med rimmad Oxbringa och Köttkorv
Isterband från Vaggeryd alt Chorizo med Persiljestuvad Potatis och Rödbetor
fredag
Nattbakad Fläskkarré med Champinjonsås och Bearnaisesås
Stekt Potatis
lördag
Kålpudding med Gräddsås och Lingon
söndag
Porterstek med Gelé, Pressgurka, Kokt Potatis och Gräddsås
Lunchbuffén serveras mellan 11.00-15.00 alla dagar
vuxen 125:-
barn upp till 12 år 65:-
Inkl: Soppa, Salladsbord, Stilla eller kolsyrat Vatten, Kaffe och Kaka