Vecka 20

måndag

Kycklinggryta  med Ris och Curry. Serveras med Mangochutney

tisdag

Stekt Fläsk med Raggmunk alt Löksås och Lingon

Bruna Bönor

onsdag

Sydfransk Fisk o Skaldjursgryta med Aioli och Surdegsbröd

torsdag

Rotmos med rimmad Oxbringa och Köttkorv

Isterband från Vaggeryd alt Chorizo med Persiljestuvad Potatis och Rödbetor

fredag

Nattbakad Fläskkarré med Champinjonsås och Bearnaisesås

Stekt Potatis

lördag

Kålpudding med Gräddsås och Lingon

söndag

Porterstek med Gelé, Pressgurka, Kokt Potatis och Gräddsås

Lunchbuffén serveras mellan 11.00-15.00 alla dagar

vuxen 125:-

barn upp till 12 år 65:-

Inkl: Soppa, Salladsbord, Stilla eller kolsyrat Vatten, Kaffe och Kaka