Vecka 14
måndag
Kycklinggryta med Ris och Curry
Serveras med Mangochutney
tisdag
Stekt Fläsk med Raggmunk alt Löksås och Lingon
Bruna Bönor och kokt potatis
onsdag
Havets Wallenbergare med Potatismos och skirat Smör serveras med Lingon
torsdag
Ärtsoppa med rimmat Fläsk
Rotmos med Rimmad Oxbringa och Köttkorv
Pannkakor med Sylt och Grädde
fredag
Golfkrogens Påskbuffé
249:-
lördag
Porterstek med Gräddsås och Gelé
Kokt Potatis
söndag
Vitvinsbrässerat Kycklingbröst med Bladspenat och Örtcreme
Rostad Potatis
Serveras mellan 11.00 - 15.00
125:-
Barn upp till 12 år 65:-
Ink: Soppa, Salladsbord, Stilla eller Kolsyrat Vatten, Smör och Bröd samt Kaffe och Kaka